Стойчо: Вече е прекалено късно да говорим за титла

"Не може футболистите да се чувстват излъгани и измамени във всяко едно отношение. Това е некоректно и нечестно", сподели разочарованият наставник на ЦСКА

Стойчо: Вече е прекалено късно да говорим за титла

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана разочарован след нулевото равенство с Локомотив (Пловдив) на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

 

"Моментът е много особен. Това мен не ме изненадва, защото ситуацията в клуба рефлектира върху футбослитите. Не говорим само за мотивация. В тях има много напрежение. Неувереност, несигурност, която се отразява на резултатите. Надяваме се септевмри нещата да стоят по по-различен начин. И като управление и като потенциал, игрови единици. И всичко да бъде на лице, за да може ЦСКА да бъде на топ ниво.", започна Младенов.

 

"Какво ви казвах през цялата подготовка за атаката. Вече е късно. Очаквахме го това нещо. Не може с един и същи състав да се излиза три мача подред. Няма на кого да разчитаме. За купата на УЕФА излизаме с 13 футболисти в тимовия лист, което е немислимо за всеки един европейски отбор. Всичко останало са юноши. Моментът е много деликатен. Отправих един призив към феновете, че трябва да имат търпение. Нещата ще стават все по-трудни докато не картотекираме новите футболисти и не влезе новото ръководство.", каза още старши треньорът на "червените".

 

"Подкрепям футболистите и от мен лоша дума за тях няма да чуете. Титлата? Ще стане прекалено късно за титлата. Даже то вече е късно Нека да видим управлението, стратегията за развитие на клуба и едва тогава можем да говорим за цели. Тук не говорим за доколко сериозни са противниците, а говорим за нашите качества. Това не са реално техните качества. Не може те да се чувстват излъгани и измамени във всяко едно отношение. Това е некоректно и нечестно.", допълни Екзекутора на Ливърпул.

 

"Няма седмица, в която да не разговарям и с юристите и с Венци Живков. До този момент ситуацията с Платини не е разрешена. Аз съм достатъчно настоятелен в това отношение, но не зависи от мен дали този казус ще се разреши."

 

"Благодаря от все сърце и се прекланям на всички наши фенове. Благодарение на тях ЦСКА продължава да съществува. Единствените хора, които спасяват клуба са феновете. Имаме нужда от всеки един фен. От най-малкия до най-възрастния. Много ми се искаше да победим, за да посветим победата на бате Крум. Лека му пръст.", завърши Стойчо Младенов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки