Бускетс: Вирусът "ФИФА" не може да е извинение за Барселона

След като изигра първият мач с националния отбор на Испания през седмица, халфът Серхио Бускетс вече мисли единствено за гостуването на неговия Барселона на Валядолид. Каталунците са притеснени от физическото състояние на своите звезди, които участваха в световните квалификации. Играчи като Лионел Меси, Дани Алвеш, Александър Хлеб и Мартин Касерас ще се приберат в петък сутринта, само ден преди мача.

Бускетс: Вирусът "ФИФА" не може да е извинение за Барселона

След като изигра първият мач с националния отбор на Испания през седмица, халфът Серхио Бускетс вече мисли единствено за гостуването на неговия Барселона на Валядолид. Каталунците са притеснени от физическото състояние на своите звезди, които участваха в световните квалификации. Играчи като Лионел Меси, Дани Алвеш, Александър Хлеб и Мартин Касерас ще се приберат в петък сутринта, само ден преди мача.

„Винаги е трудно да се върнеш след мач на националния тим и веднага да играеш за клубния си отбор, защото много от моите съотборници пътуват много и са доста уморени. Но и нашите съперници Реал Мадрид са в същата ситуация, затова не може да се оправдаваме. Всички тренират добре и искат да играят в събота, но крайното решение ще е на Гуардиола. Валядолид са доста корав тим, като те са един от малкото отбори, който дойде на „Ноу Камп” за победата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки