Антон Велков: Всеки първи път се помни

Старши треньорът на Миньор (Пк) Антон Велков дебютира начело на тима си с победа като гост срещу състава на Сливен с минималното 1:0 в последния мач от 20-я кръг на „А” група. Новоназначеният специалист остана доволен от играта на своите футболисти, като едновременно с това заяви, че не се притеснява от напрегната обстановка в отбора

Антон Велков: Всеки първи път се помни

Старши треньорът на Миньор (Пк) Антон Велков дебютира начело на тима си с победа като гост срещу състава на Сливен с минималното 1:0 в последния мач от 20-я кръг на „А” група. Новоназначеният специалист остана доволен от играта на своите футболисти, като едновременно с това заяви, че не се притеснява от напрегната обстановка в отбора.

 
„Не мога да си спомня кога за последно съм бил на стадиона в Сливен, но определено ще запомня днешния ден. Всеки първи път се помни", заяви Велков съвсем насериозно.
 
„Не може всяка стъпка или всеки гол да бъдат планирани, не всичко се развива според план. Играхме добре и успяхме да задържим преднината си. Подходът ни се оказа ползотворен, но това влиза в задълженията на всеки специалист и екип, въпреки че невинаги събраната информация гарантира добър резултат", допълни треньорът.
 
„И преди съм казвал, че не се притеснявам от ситуацията в отбора и феновете. Нормално е привържениците ни да очакват победа във всеки мач, но за нещастие не всеки път можем да се поздравим с трите точки”, каза още Велков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки