Гонзо: Съдийството в България е тенденциозно, обиден съм на Димо Момиров

Нападателят на Левски Георги Иванов заяви, че е много разочарован от съдиите в България. Според него има явна тенденция в решенията на „мъжете в черно” и това влияе на резултатите. След тренировка на „сините” Гонзо заяви, че е обиден на Димо Момиров, заради изказване на шефа на съдиите, че е симулант.

Гонзо: Съдийството в България е тенденциозно, обиден съм на Димо Момиров

Нападателят на Левски Георги Иванов даде интервю след редовната тренировка на "сините", в което не скри недоволството си от българското съдийство, предаде репортер на Novsport.com. Според Гонзо има явна тенденция в решенията на „мъжете в черно” и това влияе на резултатите. Той добави още, че се чувства засегнат от изказването на Димо Момиров, в което футболистът бе наречен "симулант".

„Това, което мога да кажа за моята ситуация, е че съм убеден на хиляда процента, че дузпа имаше. Ако Димо Момиров толкова разбира от съдийство, аз съм готов да споря с него и ще му докажа как беше положението. Колкото до първата дузпа за ЦСКА, по-смешна дузпа не съм виждал в последните 10 години”, коментира деветката на „сините”.

„След като, в един мач не отсъждаш дузпа, а в следващ даваш такава за по-спорна ситуация, тенденция определено има. Съдиите не ме интересуват, но се чувствам засегнат от оценката на Момиров, който каза, че съм симулант. Или той, като шеф на съдиите ще поддържа хората, които ръководи или просто е взел грешното решение. Това ме кара да мисля, че той не гледа с очите, които трябва”, допълни Гонзо.

„Няма да се предадем и до края ще гоним победа във всички мачове. Имаме сили да се справим, въпреки външните фактори, които влияят на резултата и психиката. Левски ще се бори за първото място в края на сезона. По никакъв мач не ме притеснява, че ЦСКА води в класирането. Има достатъчно мачове, в които да наваксаме тези точки”, каза Иванов

„Последните месеци се наслушах на знайни и незнайни герои, които се канят да ни бият където ни хванат. Истината ще се види след мача с Локо София. Не съм искал да обидя никого използвайки израза „сульо и пульо”. Наслушали сме се на подобни закани”, завърши Гонзо.

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки