СКАНДАЛНО: Престъпно съдийство изхвърли ЦСКА от Европа! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Гол от засада и спестен червен картон помогнаха на Копенхаген в реванша

СКАНДАЛНО: Престъпно съдийство изхвърли ЦСКА от Европа! (ВИДЕО+СНИМКИ)
ЦСКА загуби с 1:2 като гост от датския Копенхаген в среща реванш от предварителните кръгове за груповата фаза на Лига Европа.
 
 
"Червените" отпадат от борбата с общ резултат 2:4, а датчаните ще срещат Аталанта или Апоел Хайфа (4:1 в първия мач) в следващата фаза.
 
 
Двубоят започна равностойно и голови положения реално липсваха в първия четвърт час. ЦСКА бе близо до попадение след комбинация между Джеси и Тиаго, но шутът му бе блокиран.
 
 
Копенхаген поведе в 25-ата минута с гол на Даме Н'Дойе, за който ясно се видя, че е от засада, но турският рефер Халил Мелер замълча. Последва недоволство от фенове на "червените" в сектор "А", които хвърлиха предмети към терена, но треньора на домакините беше ударен от предмед хвърлен от датчани.
 
 
До края на полувремето ЦСКА опита натиск, но стигна само до блокиран удар на Бодуров.
 
 
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро реагира на почивката със смяна и в игра се появи Евандро. Нападателят бе замесен в спорна ситуация в началото на втората част, когато бе дръпнат на границата на наказателното поле, но реферът не отсъди нарушение.
 
 
Последваха силни минути за Копенхаген и Н'Дойе се размина с втори гол във вратата на "червените", като негово попадение бе отменено заради засада, а при второто положение Черниаускас улови удара му.
 
 
Малко преди изтичането на час игра ЦСКА успя да изравни, след като резервата Евандро получи топката на границата на наказателното поле и вкара за 1:1. Радостта на "червените" не продължи дълго и Н'Дойе отново наказа отбраната на "армейците" с удар с глава след центриране от корнер (2:1).
 
 
Така ЦСКА отпадна от битката след сблъсъците с датчаните, като и в двата двубоя съдийски грешки попречиха на "армейците" да постигнат нещо повече.
 
 КОПЕНХАГЕН - ЦСКА 2:1
 
1:0 Н`Дойе 23
1:1 Евандро 58
2:1 Н`Дойе 64
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки