Арда взе носител на Купата с Лудогорец

Бивш треньор в Левски ще помага на Стойчо Стоев

Арда взе носител на Купата с Лудогорец

Само няколко дни след като Стойчо Стоев бе назначен на поста старши треньор, още едно доказано име ще присъства в треньорския щаб на Арда. Това е Явор Вълчинов, който официално вече ще е помощник на Стоев. Двамата се познават отлично, още повече, че Вълчинов е бил асистент на Стоев, когато двамата стават шампиони на България и печелят Купата на България с Лудогорец през сезон 2013/2014. Няколко месеца по-късно двамата отново са заедно, този път в Левски. Вълчинов, който е бил футболист на Локомотив София, поема поста старши треньор именно на железичарите през сезон 2016/2017.

 

Отборът на Арда се подготвя на пълни обороти за предстоящото домакинство срещу Локомотив (Горна Оряховица) в понеделник 3 септември от 17.30 ч. Единствените контузени в състава на Стойчо Стоев са Георги Андонов, Ерай Карадайъ и Димитър Алексиев. Останалите са на разположение на новия старши треньор на ПФК Арда.



Домакинството срещу Локомотив (Горна Оряховица) на АРЕНА АРДА ще бъде и първото живо предаване от Кърджали на професионален мач в телевизионния ефир. Двубоят ще бъде излъчен по DIEMA SPORT.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки