УНИКАЛНА ДРАМА! Червен картон и два гола в продължението на Лацио - Сампдория (ВИДЕО)

Равенството спря столичани за топ 4 в Серия "А"

УНИКАЛНА ДРАМА! Червен картон и два гола в продължението на Лацио - Сампдория (ВИДЕО)
Сампдория измъкна 2:2 при гостуването си на Лацио от 15-ия кръг на Серия "А". Тимът от Генуа стигна до точката в добавеното време и въпреки че беше останал с човек по-малко. 
 
Лацио не успя да пробие в топ 4. Тимът има 25 точки, колкото и четвъртия Милан, но е с по-лоши показатели. "Росонерите" дори са с мач по-малко. Сампдория е на 8-а позиция с 20 т.
 
В 15-ата минута Имобиле вкара във вратата на Самп, но попадението бе отменено заради засада. В 22-ата с първия си удар в мача гостите поведоха. Фабио Куалярела отклони отблизо топката в мрежата. 
 
И през втората част Лацио имаше по-чистите положения. Шут на Марко Пароло премина встрани от десния стълб. В 73-ата минута удар на Хоакин Кореа беше спасен от Емил Аудеро. 
 
Домакините стигнаха до изравнително попадение в 79-ата минута. Пароло намери Франческо Ачерби с перфектен пас, а той отблизо опъна мрежата. 
 
В добавеното време Бережински остави гостите с човек по малко, а секунди след това реферът отсъди и дузпа за домакините след като използва системата ВАР. Зад топката застана Чиро Имобиле, който не сгреши за 2:1. 
 
Това обаче не бе всичко в двубоя. Сампдория в следващата атака успя да се възползва от грешка в защитата на Лацио и Сапонара смълча "Олимпико" за 2:2.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки