Наполи с умопомрачителна оферта към Икарди

Ювентус също с интерес към звездата

Наполи с умопомрачителна оферта към Икарди
Голямата звезда на Интер Мауро Икарди е на път да получи парите, за които претендира. Той и „нерадзурите" в момента преговарят за нов договор, но футболистът изпадна в немилост, след като отказва да подпише предложението на шефовете си, а иска повече пари.
 
Такива обаче му обещаха от раз от Наполи, които са му приготвили умопомрачително предложение. Според TMW, лично босът на неаполитанци Аурелио де Лаурентис е изготвил предложението, което е изпратено на съпругата му Уанда Нара - негов личен агент. То е на стойност 9 млн. евро твърда годишна заплата, плюс още 2 млн. евро бонуси. 
 
Тези бонуси зависят от представянето на аржентинеца, головете, които ще отбележи, както и от класирането на Наполи. Така заплатата му може да стане дори по-голяма от исканата от Интер, защото Уанда Нара претендираше за 10 млн. на година от настоящия клуб на играча. 
 
Но това не е всичко. В наддаването за подписа му се е включил и шампионът Ювентус. От там само са заявили интереса си, без да пращат конкретна оферта, но ако има клуб, който може да извади дори по-добри пари от предложените от Наполи, това е именно "старата госпожа". 
 
Интер засега изглежда с най-малки шансове да задържи звездата си, защото не предлага повече от 6.5 млн. евро заплата на година. При отваряне на трансферния пазар ще се активира и клаузата на Икарди за напускане срещу 100 млн. евро, така че вероятността да остане на "Сан Сиро" към момента граничи с нулата.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки