Томи Павлов донесе победата на Миньор – Перник

В следващия кръг Миньор приема Оборище (Панагюрище)

Томи Павлов донесе победата на Миньор – Перник

Капитанът Томислав Павлов донесе третата пролетна победа на Миньор. Перничани се наложиха с 1:0 над Велбъжд в Кюстендил и зарадваха верните си фенове.

 

Гласовита агитка от над 100 човека подкрепи „чуковете“ на „Осогово“ и остана доволна от представянето на любимците си.

 
Единственият гол в мача падна в 15-та минута след прекрасна контраатака. Павлов изведе Слишков отдясно, младокът напредна и поднесе топката на границата на наказателното поле. Томислав Павлов с мощен шут в долния десен ъгъл направи вратаря Кристиян Дяков безпомощен.
 
До края на мача „жълточерните“ създадоха куп голови възможности, а домакините могат да са доволни от минималната си загуба. На два пъти техни бранители успяха да изчистят от голлинията.
 
 
В 76-та минута Павлов изведе Васев, който преодоля вратаря, но Хайдара с крак успя да спаси вратата. В самия край Димитър Панталеев насочи топката към мрежата, но отново тъмнокожият бранител с глава изби в корнер.
 
В следващия кръг Миньор приема Оборище (Панагюрище), а двубоят е в сряда от 15 часа. От клуба се надяват, че с подкрепата на публиката добрите игри на отбора да продължат и „чуковете“ да си върнат за есенната загуба с 1:3.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки