Клоп: Разбира се, че съм доволен от начина, по който победихме

Имам чувството, че постоянно трябва да се извиняваме заради миналия сезон, допълни спецът

Клоп: Разбира се, че съм доволен от начина, по който победихме
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е доволен от начина, по който тимът му стигна до победата с 2:1 над Тотнъм. Това стана доста трудно с автогол на Тоби Алдервейрелд в самия край на мача. За германеца обаче най-важни са трите точки.
 
"Доволен съм на сто процента. Ако бяхме спечелили с 5:0, което нямаше как да стане, но ако бе се случило, щеше да ни поведе по грешен път и да си повярваме твърде много. Това е нормално, все пак всички сме хора. Още преди девет месеца знаехме каква е мисията. Знаехме, че ще се борим за успех в двата най-важни турнира.
 
За момента вървим по нашия път и момчетата се развиват много. Имам чувството, че постоянно трябва да се извиняваме заради миналия сезон, защото хората винаги очакват 100 процента. Трябваше да намерим начин да печелим нашите мачове по-често в сравнение с миналото. За момента това работи.
 
Не смятам, че бележим по-малко в сравнение с миналата година. Не съм правил сметки, но смятам, че съм прав, така че всичко е наред", заяви Клоп.
 
"Не се изненадах, че получихме гол през второто полувреме, защото играта ни не бе толкова добра, както през първата част. Ние започнахме да грешим, а Тотнъм направи някои промени и подобри своето представяне.
 
През първото полувреме можехме да отбележим повече голове, но през второто нещата не стояха толкова добре. Съперникът отбеляза красив гол и действаше на по-бързи обороти от нас. След това успяхме да се окопитим, но смятам, че можеше да покажем и по-добър футбол.
 
Те ни хванаха на контраатаки и на два пъти бяха близо до гола, като можеха да поведат в резултата, след което едва ли щяхме да можем да се върнем. Но те не успяха, защото Виг действаше отлично - когато не можеш да отнемеш топката, трябва да направиш максималното, за да затрудниш съперника и да го накараш да сгреши. Сисоко в повечето случаи би вкарал или поне би уцелил вратата, но не и този път", допълни специалистът.

 

Неймар говори с Лапорта за завръщане в Барселона

Договорът на Неймар с Ал Хилал е до лятото на 2025г

Барса иска звезда на Арсенал

Вижте подробности

Нови проблеми за Тонали и Нюкасъл

Разкриха още залози на халфа

Удар по Почетино преди рестарта

Бранителят получил удар в коляното

Окончателно! Алфонсо си тръгва от Байерн

Защитникът отказва да преподпише

Рома вече реши с кого ще замени Лукаку

Белгиецът почти сигурно няма да бъде откупен от Челси

Наполи бърза да подпише нов договор с Кварацхелия

Грузинецът има контракт до 2027г., но партенопеите искат да го задържат за още по-дълго

Байерн Мюнхен ще плати 12 милиона на Тухел

Баварците ще изплатят обезщетение на специалиста, въпреки раздялата по взаимно съгласие

Интер си хареса звездата на Дженоа

Алберт Гудмундсон се представя отлично този сезон

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки