Босът на Дунав: Вече работим по селекцията за следващия сезон

Подписахме с Генадий Ганев

Босът на Дунав: Вече работим по селекцията за следващия сезон
Президентът на Дунав Русе д-р Симеон Симеонов сподели, че тимът вече работи по селекцията за новия сезон. Той потвърди, че вратарят Генадий Ганев вече има договор с клуба.
 
„За самочувствието на отбора е много важен този мач, да се надяваме, че ще е с положителен резултат. Тимът се престраши да промени схемата на игра, гледам малко по-спокойно мачовете на отбора, не само последният двубой със Славия, но и преди това.
 
Най-важно е в каква форма ще сме ние, а не кой ще е съперникът. Борим се за място, което би ни предопределило по-слаб, уж, съперник”, сподели Симеонов.
 
„Футболистите на Локомотив Пд не бива да се подценяват, може би имат юноши, но юношите им са много добри. Надявам се да не го покажат точно в този мач.
 
Почивката, която се очертава е не повече от 10-12 дни, имаме ограничен бюджет и ще ни е трудно, но вече работим по селекцията. Да, Генадий Ганев има договор с нас вече. Някои играчи са с изтичащи контракти, някои няма да останат, но други ще продължат с нас”, каза още президентът на Дунав Русе. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки