Плувните национали на лагер след Гергьовден

Изпити спират Антъни Иванов, Епитропов и Братанов за сбора

Плувните национали на лагер след Гергьовден
Плувните национали ще се съберат на лагер след Гергьовден, а подготовката ще се води от 7 до 26 май на покрития 50-метров столичен басейн „Диана“. 
 
Съвместни занимания ще бъде предимно за юношите, а по-късно ще се присъединят мъжете и жените. 
 
Студентите в САЩ, покрили нормативи за световното първенство в Корея - Антъни Иванов, Любомир Епитропов (Вихрен, Сандански) и Калоян Братанов (Астери, Варна) имат изпити и по-късно ще продължат подготовката с клубовете си. 
 
15-годишният Йосиф Миладинов е в Швейцария. Най-опитният – 28-годишният Лъчезар Шумков (Спринт, София) е в най-сложна ситуация, тъй като се труди на пълен работен ден в IT-сектора. 
 
През юни ще има още един лагер на 50-метров басейн, като се работи по варианта юношите да тренират в чужбина. Три са възможностите - Унгария, Хърватия или Словения.
 
„Иванов и Епитропов, след Сандански, ще продължат подготовката си на Кранево под ръководството на Николай Вакареев. Братанов ще тренира по програмата на треньора си в университета в Тексас, изпълнявана от клубния му наставник Динко Юкич”, разясни генералният мениджър на представителните отбори Кристиян Минковски. 
 
За много от националите важна проверка ще е силният международен турнир Black Sea Cup във Варна, който ще се проведе от 7 до 9 юни.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки