Милен Радуканов вариант за треньор на Царско село

Награждават столичани с купата за първото място днес

Милен Радуканов вариант за треньор на Царско село
Днес е денят X за бъдещето на старши треньора Никола Спасов начело на новака в Първа лига Царско село.
 
Още преди време стана ясно, че на 1 май наставникът трябва да обяви пред собственика Стойне Манолов дали ще продължи да води отбора и през следващия сезон. Наставникът изведе столичния тим до промоция за елита предсрочно, но може и да не остане на поста.
 
На този етап двете страни не са постигнали договорка за условията по новия договор на Спасов. Според запознати треньорът е очаквал по-добри финансови параметри, но и би бил изкушен при оферта от чужбина. 60-годишният Спасов вече е работил зад граница - през пролетта на 2018 г. беше за кратко в казахстанския Къзължар. Наставникът обаче не се задържа дълго. В началото на треньорската си кариера той е бил на кормилото на испанския Верин и португалския Имортал, а на 3 пъти води и македонския Брегалница Щип.
 
Днес от 17:00 часа Царско село приема Арда в изтеглен мач от 27-ия кръг и след двубоя се очаква да стане ясно ще има ли отборът нов треньор. Според запознати опция за нов наставник е Милен Радуканов. Той бе забелязан наскоро на двубой на Царско село. Спасов със сигурност ще остане до края на сезона, но вероятността да продължи и в Първа лига не е много голяма.
 
След мача с Арда днес пък ще стане официалното награждаване на Царско село със златните медали и купата за първото място. Клубът вече обяви, че двамата братя Йордан u Веселин Миневи остават и за следващия сезон. Същото важи и за Георги Андонов. Голмайсторът на тима и на Втора лига Георги Минчев има договор за още една година и няма да бъде пуснат без трансферна сума. Стадионът пък ще претърпи ремонт, за да вземе лиценз за елита.
 
Треньорът на Арда Стамен Белчев заяви преди днешния мач: 
 
"Гостуваме на най-добрия отбор в групата. Искаме да покажем, че заслужаваме повече като актив в класирането. Дано нашата игра да се получи, както сме го планирали като стратегия", каза Белчев пред "Тема спорт". Той не може да разчита единствено на контузения Деян Лозев.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки