Валверде: И миналата година имахме аванс от 3 гола, интригата е жива

Ето какво заяви треньорът на Барса след успеха над Ливърпул

Валверде: И миналата година имахме аванс от 3 гола, интригата е жива

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде говори пред медиите след победата над Ливърпул с 3:0 в първи полуфинал от Шампионска лига. Ето какво каза той:

"Понякога съперникът доминира над теб и трябва да умееш да се справиш с това. Беше ни трудно, но вкарахме три гола и се надяваме да не загубим преднината си в реванша. Ливърпул притежава голяма класа, остават още 90 минути. Знаем какво ни очаква. Миналата година имахме аванс от три гола след първия четвъртфинал, но отпаднахме от Рома. Интригата е жива, а Ливърпул ще направи живота ни труден.

На почивката внесохме някои корекции, които ни помогнаха през второто полувреме. Никога не мисля за резултата. 1:1 също може да бъде добър резултат, всичко зависи от хода на самия мач.

Знаем на какво е способен Меси, но той не спира да ни удивлява. Лео е нашият капитан, той е човекът, който сменя ритъма на игра. Днес отново неговите ходове решиха мача и ни изведоха до победата. Прекият свободен удар беше далеч от вратата и не знаех дали Меси ще стреля. Нямам представа как го прави, но винаги успява да блесне точно тогава, когато най-много имаме нужда от това", каза Валверде.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки