Почетино: Една дузпа реши всичко

Късметът не беше на наша страна този път, допълни спецът

Почетино: Една дузпа реши всичко
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино беше разочарован след загубата на първия в историята на клуба финал на Шампионската лига.
 
"Шпорите" отстъпиха с 0:2 пред Ливърпул в Мадрид и останаха в подножието на върха. Аржентинецът обаче отчете и позитивния като цяло сезон за тима си.
 
"Доволен съм от това как се борихме, но една дузпа реши всичко. Второто полувреме се наслаждавахме на възможността, която имахме. Горд съм от това, което направихме. Може би не бяхме толкова големи късметлии.
 
Това, което направихме на полуфиналите, сега беше с обратен знак. Опитахме, борихме се. За първи път сме на финал на Шампионска лига и ще вървим напред.
 
Няма как да контролираме един мач, в който още първата минута резултатът става 0:1. Не само че променя плана, но прави мача много труден. Искам да поздравя играчите, имахме фантастичен сезон. Жалко е, че днес не беше достатъчно.
 
Когато си на финал, би искал да спечелиш. Ще вярваме, ще опитаме това да ни се случи отново, колкото е възможно по-скоро", коментира Почетино.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки