ИЗВЪНРЕДНО: Разследват мач на Реал Мадрид за уговорка!

Ето за какво става дума

ИЗВЪНРЕДНО: Разследват мач на Реал Мадрид за уговорка!

Двубоят между Реал Мадрид и Уеска (3:2) от изминалия сезон в Ла Лига е обект на разследване от органите в Испания, разкрива „El Confidencial“.

След арестите и изявленията относно подозренията за уреждане на срещата между Валядолид и Валенсия, Националната полицейска служба за контрол на игрите в Испания разследва мача Реал Мадрид – Уеска (3:2) на „Сантиаго Бернабеу“ за уговаряне. Срещата се игра на 31 март.

Две седмици преди провеждането на двубоя в испанската столица е имало среща между шефовете на Уеска и трета страна, а целта е била договарянето на мача.

Целта е била срещата да завърши при определен резултат, като по този начин от Уеска е трябвало да изчистят дълг в размер на 100 хиляди евро. Шефовете на Уеска са имали среща с бившия футболист на Реал Мадрид Раул Браво, както и с Карлос Аранда, за да договорят мача.

Това бе вторият двубой на Реал Мадрид след завръщането на Зинедин Зидан начело на „кралете“. Испанският гранд спечели срещата с 3:2 след голове на Иско, Дани Себайос и Карим Бензема.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки