Босът на Локо Сф: Още един нападател и сме готови

Няма смисъл да живуркаме във Втора лига, време да направим крачка напред, заяви Иван Василев

Босът на Локо Сф: Още един нападател и сме готови
Целта пред Локо София за новия сезон е да атакува промоция в елита. Това обяви президентът на клуба Иван Василев пред "Тема спорт".
 
Железничарите издават амбициите си със сериозната селекция, която направиха. До този момент бяха привлечени 8 нови - вратарят Ивайло Василев, бранителите Педро Ферари, Мики Орачев и Саша Домич, халфовете Тодор Траянов, Евертон Том и Владимир Семерджиев, както и централният нападател Димитър Георгиев.
 
Предложение има и към крилото Илиян Йорданов. Отделно Локо търси още едно попълнение за върха на атаката.
 
Интересното е, че президентът Василев беше обявил в края на миналия сезон, че е готов да си даде безвъзмездно акциите и да напусне клуба. Силният човек в "Надежда" обаче реши да остане, а амбициите му са доста големи след разочароващото 8-о място през миналия сезон.
"Искаме да се преборим за бараж или директна промоция. Има доста сериозна конкуренция, като смятам, че поне 5-6 отбора се отличаваме от останалите - ние, Хебър, ЦСКА 1948, Монтана, Септември, та дори и Нефтохимик. Искаме да се преборим за тройката, но ще ни трябва и малко спортен шанс", каза Василев.
 
"Нищо не се е променило при мен. Аз съм готов и днес да си дам акциите, ако някой наистина ги иска. Просто имаше някои събития в края на миналия сезон, които не мога да ги приема. Едни фенове ми бяха лепили стикери по колата, имаше разни реплики... Но нито аз имам проблем с привържениците, нито те с мен", допълни Василев.
 
"Няма смисъл да живуркаме във Втора лига. Вече 4 години развиваме клуба, но е време да направим крачка напред. Признавам, че загубеният бараж преди година дойде като голям шок за всички нас и не успяхме да реагираме по най-добрия начин. Сега се надявам да проведем силна кампания. Смятам, че селекцията е качествена, с някои доста опитни момчета.
 
Върнахме си Димитър Георгиев, който преди време беше голмайстор на отбора. Търсим още един централен нападател. Знаете обаче, че едно е търсенето, друго е намирането. Илия Димитров не иска да играе във Втора лига, пък и сега си е в Левски. Ние, както се казва, го изградихме, но не можем насила да го принудим да се върне в Локомотив. Евентуално може и чужденец да вземем за атаката", допълни Василев.
 
"Иво Тонев следи какво се случва с отбора, с него се виждаме всяка седмица", каза още президентът на железничарите.
 
Локо Сф е на лагер на базата в Бояна от днес, като халфът Тодор Траянов ще направи първа тренировка с тима. Той е имал официален мач за полския Калиш само преди седмица и е получил малко по-дълга почивка. В петък е следващата контрола срещу Септември Сф. Онзи ден Локо Сф загуби с 0:2 в първия си спаринг от ФК ЦСКА.

 

Вратарят на Локомотив (София) ще пренощува в разградската болница (ВИДЕО)

Александър Любенов бе изнесен на носилка от терена по време на мача с Лудогорец

Дончич: Тренирахме едно, а на мача се получи обратното

Треньорът на Локо (София) се оправда с многото кадрови проблеми

Първо в NS: Балъков фаворит за Локо София

Треньорската рокада все по-вероятна в "Надежда"

Локо София взе бивш таран на Сент Етиен

Маи идва в "Надежда" като свободен агент

Дончич се закани на Левски след отпадането за Купата

Треньорът на Локо (София) се надява тимът му да изненада "сините"

Спартак (Варна) шокира Локо (София) след дузпи и е първият 1/4-финалист за Купата (ВИДЕО)

Варненци бяха убедителни при наказателните удари

Черно море ще гони върха в „Надежда“

„Моряците“ гостуват на Локо Сф

Дончич: Щеше да е идеално да вземем точка от Лудогорец

Треньорът на Локо София призна класата на противника

Дончич след дебюта: Вече изглеждаме като отбор

„Това е двоен успех за нас“, каза новият треньор на Локо Сф

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки