Интер уреди австрийски национал

Вижте какво се договориха нерадзурите с Херта

Интер уреди австрийски национал
Новият старши треньор на Интер Антонио Конте скоро ще има на разположение един от футболистите, които най-много настоява да бъдат привлечени.
 
Според SportItalia “нерадзурите” са се договорили с Херта (Берлин) за австрийския национал Валентино Лазаро. Той може да играе както като десен бек, така и като крило, а това го прави много подходящ за любимата система на Конте - 3-5-2. 
 
Лазаро уточни личните си условия с Интер още преди няколко седмици, но преговорите между клубовете вървяха трудно. Последната информация обаче е, че миланският гранд се е съгласил да плати между 18 и 20 млн. евро за 23-годишния бивш футболист на Ред Бул Залцбург. В договора ще има и специална клауза, която гарантира допълнителен бонус от порядъка на 2-3 млн. на Херта, ако Лазаро се представи на ниво с екипа на Интер.
 
“Нерадзурите” по всяка вероятност ще се разделят с ветерана Борха Валеро. Испанецът е пред завръщане във Фиорентина, където прекара пет сезона, преди през 2017 година да облече екипа на Интер срещу 6,5 млн. евро.
 
Вчера агентът на халфа Алехандро Камаро е имал среща с ръководството на Интер, на която е обсъдил при какви условия Борха Валеро може да премине във Фиорентина. В медиите се споменава сумата 3 млн. евро. Ако сделката стане факт, опитният испанец ще работи отново на “Артемио Франки” под ръководството на Винченцо Монтела.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки