Апостол Попов започна подготовка с Ботев Bp

Валери Божинов контузен, лекува се в София

Апостол Попов започна подготовка с Ботев Bp
Бившият защитник на ЦСКА Апостол Попов започна подготовка с Ботев Враца. 36-годишният пловдивчанин се присъедини към лагера на тима в Баня и вече проведе първа тренировка под ръководството на Сашо Ангелов.
 
Апата е свободен агент, след като наскоро се раздели с ФК ЦСКА 1948 Сф. Преди това той игра в Университатя Крайова заедно с Христо Златински. Опитният халф това лято също акостира в Ботев Враца. Интерес към Апостол Попов проявява и Септември София, воден от бившия му наставник в ЦСКА Милен Радуканов.
 
Очаква се Попов да играе за врачани в контролата с бившия му тим ФК ЦСКА 1948 Сф в събота.
 
Валери Божинов пък е напуснал лагера на Ботев Bp в село Баня, написа Блиц. Нападателят е с контузия от контролата със Славия, загубена с 1:2. Звездата успя да се разпише в проверката в Разлог, но напусна терена с травма в глезена.
 
Божинов е изоставил отбора, воден от втория му баща Сашо Ангелов и се е прибрал в София. Той се лекува в столицата, очаквайки по-скоро да отшумят болките му в глезена.
 
В същото време Божинов очаква да се споразумее с ръководството на Левски за разтрогването на договора му. Това ще се случи, след като на Валери бъдат изплатени няколко заплати. Ако Божинов не си намери отбор в чужбина, той почти сигурно ще продължи с Ботев Bp, където игра през есента на миналата година, преди да се завърне на „Герена".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки