Звезди на Арсенал попаднаха в засада на мотористи с ножове

Сервитьори и готвачи спасяват футболистите насред Лондон

Звезди на Арсенал попаднаха в засада на мотористи с ножове
Звездите на Арсенал Месут Йозил и Сеад Колашинац станаха участници в ужасяващ инцидент. Двамата са били нападнати от банда въоръжени с ножове мотористи със скутери.
 
Това се е случило докато играчите са пътували с автомобил в Лондон, когато са били заобиколени от нападателите си, които опитали да ги изкарат от превозното средство. Футболистите обаче успели да се измъкнат и да потърсят помощ в близко заведение. На кадри от случката се вижда как Колашинац дори се хвърля на бой с един от нападателите.
 
На помощ на Йозил и Колашинац са се притекли сервитьори и готвачи от турския ресторант, в който те са се скрили. Тогава и бандата със скутерите е избягала от мястото на произшествието. За щастие, нито един от двамата футболисти не е пострадал по време на нападението и не е потърсил медицинска помощ. Със сигурност обаче те са изживели огромен шок и ще се нуждаят от доста време, за да забравят тази случка.
 
Не е изключено нападението да е на верска основа, тъй като Йозил и Колашинац са мюсюлмани. Двамата са много добри приятели и често прекарват времето си заедно и извън терена. Те са били в Лондон, тъй като са се завърнали с ден по-рано от турнето на Арсенал в САЩ.
 
“Йозил изглеждаше направо ужасен, но всеки би изглеждал по подобен начин, когато е преследван от хора с ножове. Видях го как влезе в ресторанта. Нападателите така и не свалиха каските си и не видяхме лицата им. Те всички бяха облечени в черно и бяха с дълги ръкави, въпреки горещото време.
 
Бог знае какво щеше да се случи, ако бяха хванали някой от играчите. Вероятно щяха да го разкъсат на парчета. Добре, че персоналът дойде на помощ и те избягаха”, споделя Азука Алинта, който е пряк свидетел на случилото се.
 
Съпругата на Месут Йозил – Амине Гюлше също е била в джипа на футболиста по време на атаката и опита за въоръжен грабеж, които преживя германският плеймейкър на Арсенал вчера.
 
В момента лондонската полиция разследва инцидента, в който взе участие и съотборникът на Йозил в отбора на „топчиите” Сеад Колашинац. 
 
Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Артета: Беше напрегнат мач, но направихме много важна крачка

Мениджърът на Арсенал бе много доволен от представянето на тима му срещу Сити

Много шум за нищо! Манчестър Сити и Арсенал завъртяха скучно 0:0 (ВИДЕО)

Двата тима не се победиха

Изненада! Жоржиньо може да напусне Арсенал в посока Барса

Поне така твърдят в Испания

Арсенал си хареса Морган Гибс-Уайт за лятото

Звездата на Нотингам може да стане "артилерист"

Арсенал, Челси и Милан влизат в битка за голмайстора на Спортинг (Лисабон)

Виктор Гьокереш е оценяван на 50 милиона евро

Арсенал оглави класирането във Висшата лига след труден успех над Брентфорд (ВИДЕО)

Лондончани спечелиха с 2:1

Арсенал направи за смях Шефилд Юнайтед, вкара цели 6 гола на противника (ВИДЕО)

Лондончани показаха страхотен футбол

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки