Фронтменът на Godsmack влиза в боксовия ринг

Вижте кога ще стане това

Фронтменът на Godsmack влиза в боксовия ринг

Фронтменът на метъл машините Godsmack – Съли Ърна, ще застане в единия ъгъл на боксовия ринг благотворително. Това ще се случи по време на галата, организирана от фондацията на групата му - SCARS на 16 август в Нашуа, Ню Хемпшир.

 
Ърна няма сложи лично ръкавиците и да влезе в боя, а ще подкрепи, ще дава вода и ще държи гумата на Дейвид Тъбс, който ще направи своя професионален дебют именно тогава.
 
„Последните 19 години ги прекарах в тренировки и учене от толкова много страхотни треньори (…) Изключително съм горд от поканата да работя в ъгъла с Джо Джаник. Той е голяма работа, също като състезателя му Дейвид Тъбс. Само почакайте да видите този приятел как се бие. Ще е феноменална вечер с професионален бокс!“, обеща фронтменът на Godsmack, който напълниха до дупка зала „Арена Армеец“ в София на 30 март т. г.
 
Това е поредното събитие, което бившият барабанист, днес глас и китара на голямата рок сцена, прави, за да събира пари за каузата на SCARS – борба с депресията и зависимостите.
 
По време на боксовата гала ще се проведат общо 8 мача, като приходите ще бъдат използвани за повишаване на информираността за менталните заболявания, както и за работата на специалисти, които помагат на хора с такива депресии, зависимости и т.н.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки