Акрапович за Гонзо: Винаги се радвам, когато някой може да помогне

За първи път чух за Георги Иванов в началото на годината, когато се говореше и пишеше, че може да ме смени, откровен бе треньорът

Акрапович за Гонзо: Винаги се радвам, когато някой може да помогне
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович се съгласи да коментира пред "Тема спорт" назначението на Георги Иванов-Гонзо за спортно-технически директор на клуба.
 
То бе официализирано след отпадането на тима от Лига Европа в четвъртък вечерта. Както е известно, Гонзо изгледа двубоя със Страсбург в компанията на собственика Христо Крушарски.
 
"За първи път чух за Георги Иванов преди време - януари-февруари, когато се пишеше и говореше, че може да ме сменят и той да поеме отбора. Че някои хора около клуба са го предлагали за треньор. По този начин чух за него", откровен бе босненският специалист. Гонзо ще встъпи в длъжност от понеделник, когато ще подпише своя договор.
 
"Имахме среща с него и със собственика - тримата заедно, говорихме си отворено, мъжки. Аз винаги се радвам, когато някой може да помогне. Но по начин, който ми харесва и който искам аз. Тогава няма проблем. Имахме сериозен разговор. Сега вече ще мога тотално да се концентрирам върху моята работа. А не например да мисля за договора на Стивън Езе, който изтича и е важно да го задържим. Иванов ще може да ми помогне да намерим още качествени попълнения. Не бихме се отказали от още един-двама нови играчи", сподели Акрапович.
 
За отпадането от Лига Европа и предстоящите битки в шампионата наставникът на смърфовете добави: 
 
"Вече гледаме само към първенството. Каквото е било или е могло да бъде, е минало. Ако Езе беше вкарал с глава, щяхме да имаме психологическо предимство... За съжаление не успя и не можем да върнем времето назад. Научихме добър урок с участието си в Лига Европа. Горд съм от отбора, който игра като равен с равен срещу съперник от елита на Франция.
 
Сега трябва да се концентрираме върху двубоя с Дунав, който е много важен. Слаби отбори няма. Те няма да се победят сами. Имат качества, но ако покажем нашата си игра и главите ни са чисти, ще се поздравим с трите точки. Много ме радва, че нямаме контузени след двубоя със Страсбург.
 
Тук е мястото да призова феновете ни за подкрепа. Моля публиката да дойде в понеделник, защото за нас е много важно да слушаме как те ни подкрепят от първата до 90-ата минута. Това дава допълнителен мотив на момчетата", завърши Бруно Акрапович. 
 
Двубоят между Локо Пд и Дунав на "Лаута" е утре от 20:30 часа. Черно-белите ще могат да запишат за втори път две поредни победи през кампанията. В последния кръг смърфовете разбиха Арда с 5:2.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки