Лацио и Рома разковаха гредите и Рим остана без господар! (ВИДЕО)

Коларов откри от дузпа, Алберто изравни след паузата

Лацио и Рома разковаха гредите и Рим остана без господар! (ВИДЕО)
Лацио и Рома завършиха наравно 1:1 в дербито на Рим от втория кръг на Серия “А”. "Вълците" поведоха с гол на Александър Коларовот дузпа, а Луис Алберто изравни за "орлите". Резултатът можеше да е съвсем различен, но на шест пъти гредите спряха играчи на двата тима да се разпишат.
 
Лацио е с 4 точки от първите два кръга, докато Рома има само 2. 
 
Още в 3-ата минута Лукас Лейва стреля в гредата, а Фасио спря добавката на Имобиле. Последва обаче и греда за Рома, дело на Николо Дзаниоло след удар от 20 метра. 
 
Лацио владееше повече топката, но в 16-ата минута Рома получи дузпа. Милинкович-Савич игра с ръка в наказателното поле след центриране на Джеко. Александър Коларов бе безкомпромисен при изпълнението и даде аванс на "вълците". 
 
Последва спасяване на Пау Лопес след удар  на Имобиле и още 3 греди до края на първото полувреме. Отново Имобиле нямаше късмет след подаване на Милинкович-Савич, а едва 30 секунди след това партньорът му в нападение на Лацио Хоакин Кореа също стреля в рамката с опит по диагонала. 
 
Удар на Манчини с глава бе избит от голлинията, за да дойде и нов удар в гредата на Дзаниоло. В крайна сметка на почивката преднината бе за Рома. 
 
Второто полувреме започна с неточен удар на Дзаниоло, а след това и опит на Клуиверт бе блокиран. Лацио отговори с опит на Лукас Лейва спасен от Лопес, след което домакините пак взеха контрола и не след дълго изравниха. 
 
Чиро Имобиле намери на чиста позиция в наказателното поле Луис Алберто, който възстанови равенството в 59-ата минута. Малко след това голмайсторът стреля над вратата. 
 
В 86-ата минута, когато Марко Пароло прати топката в напречната греда след хубава атака. В добавеното време гол на домакините правилно бе отменен, след като топката напусна очертанията преди центрирането, а това означаваше, че двубоят ще завърши и без победител.
 
 
СТАРТОВИ СЪСТАВИ


ЛАЦИО: Стракоша, Фелипе, Ачерби, Раду, Ладзари, Милинкович-Савич, Лейва, Алберто, Лулич, Корея, Имобиле


РОМА: Лопес, Фасио, Манчини, Коларов, Пелегрини, Кристанте, Флоренци, Дзаниоло, Клуйверт, Юндер, Джеко

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки