Теньо Трендев от Стара Загора спечели 676 386 лева от „Тото 2 – 6 от 42“

74-ият тираж в игрите на СПОРТ ТОТО се оказа щастлив за него

Теньо Трендев от Стара Загора спечели 676 386 лева от „Тото 2 – 6 от 42“

Теньо Трендев от Стара Загора е късметлията, който позна печелившата комбинация в „Тото 2 – 6 от 42“ на 15.09.2019 г.

74-ият тираж в игрите на СПОРТ ТОТО се оказа щастлив за него и той ще прибере феноменалната сума от 676 386 лева.

Теньо е третият късметлия, който в три поредни недели печели джакпот в игрите на тотото. Преди това Стоян Георгиев и Екатерина Мичева грабнаха близо 8 милиона лева в рамките на само две седмици от “6 от 49”.

Теньо научил, че печели, когато проверил фиша си онлайн. Късметът не за първи път каца на рамото на лоялния участник в игрите. 40-годишната му практика като тото играч досега му е носила чисто нов луксозен автомобил „Форд Мондео“ от Втори тото шанс на „6 от 49” и малко над 10 хил. лева от “5 от 35”.

Джакпотът в “6 от 42” идва като логично продължение на върволицата от печалби. Тъй като предпочита да ходи пеш или да използва публичен транспорт, когато спечелил колата, Теньо се чудел, дали да задържи возилото. Късметлията послушал съвета на дъщеря си, която го убедила да запази автомобила, защото иначе ще изтърве късмета си. Вярва, че с това преопределил и голямата си печалба. Теньо има голямо семейство – син, дъщеря и много внуци. Казва, че ще сподели парите си с тях.

Като дългогодишен участник в тото игрите, Теньо не пропуска възможността да се включи в програмата за лоялност „ТОТО КЛУБ“. Тя дава шансове за страхотни бонус печалби без допълнителен залог.

На останалите участници в игрите на СПОРТ ТОТО пожелава много късмет и печалби. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки