Бербатов се изкефи на победата на Берое над ЦСКА!

Димитър похвали своя приятел Александър Томаш

Бербатов се изкефи на победата на Берое над ЦСКА!

Една от най-големите звезди на българския футбол Димитър Бербатов показа, че следи отблизо българския шампионат. И е проследил отблизо двубоя между Берое и ЦСКА в неделната вечер, завършил с победа на старозагорци с 2:1.

Бившият нападател, който само преди десетина дни обяви края на кариерата си, изрази искрената си радост от успеха на старозагорци срещу бившия му отбор. Причината да се радва така силно е, че начело на "зелено-белите" са добрите му приятели Александър Томаш, Тодор Кючуков и Косьо Мирчев.

"Когато се придържаш към принципите си, рано или късно, резултатите ще дойдат. Винаги! Добра работа", написа в профила си в Инстаграм Бербатов на фона на снимка, на която приятелите му Томаш, Мирчев и Кючуков са се прегърнали след втория гол на тима си.

Преди да прекрати кариерата си през септември, за последно нападателят поддържаше форма именно с беройци и мнозина очакваха да подпише един последен професионален договор с тях. Това обаче не се случи, но той явно таи добри чувства към отбора. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки