Стартира кампанията „Русенци за Дунав“

Клубът има нужда от по-голяма подкрепа, пише официалният сайт на „драконите“

Стартира кампанията „Русенци за Дунав“

ПФК „Дунав“ започва кампания „Русенци за Дунав“, която бе анонсирана още през месец септември от вече оттеглилия се д-р Симеон Симеонов, съобщава официалния сайт на „драконите“ и допълва:

ПФК „Дунав“ е една от емблемите на Русе. След 25-годишно затишие отборът представлява града на най-високото ниво на футбола у нас за четвърти пореден сезон. На Градския стадион в Русе се събират хиляди, независимо от техния произход, социален статус, етническа и политическа принадлежност, за да го подкрепят. А отборът показва, че въпреки съпътстващите го трудности мястото му е в елита.

Сега обаче „Дунав“ има нужда и от по-голяма подкрепа. Най-вече от знак от обществеността на Русе – дали иска да запази своя отбор.

Кампанията „Русенци за Дунав“ отваря сметка на името на футболния клуб. В нея всеки желаещ да подкрепи „Драконите“ ще има възможност да внесе средства по свое усмотрение. Имената на дарителите и размерът на сумата, която са дарили, ще бъдат обявени в рамките на деня, следващ този на вноската. Разходването на средствата ще се случва само и единствено след допитване до всички дарители, които трябва да кажат в каква посока да отива то.

Нека покажем, че искаме „Дунав“ да е сред най-добрите в България и да го подкрепим в този труден момент.

Всеки може да преведе желаната от него сума по следната сметка:

IBAN: BG88FINV91501017316209

BIC: FINVBGSF
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
ТИТУЛЯР: ПФК ДУНАВ
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки