Защитник на Еспаньол: Първенството е по-важно, но в Европа е по-вълнуващо

„Срещу Лудогорец трябва да покажем какво можем, защото победата ще ни вдъхне увереност“, смята Лопес

Защитник на Еспаньол: Първенството е по-важно, но в Европа е по-вълнуващо

Защитникът на Еспаньол Давид Лопес не е спокоен за положението, в което се намират каталунците, въпреки че е сигурен в доброто бъдеще на отбора.

„Папагалчетата“ са предпоследни в класирането на испанското първенство с 8 точки от 12 кръга, но пък са лидери в групата си за Лига Европа.

Еспаньол има 7 точки от трите си срещи преди в четвъртък вечер да приеме българския шампион Лудогорец. „Орлите“ са втори в класирането с 6 в своя актив, а утре вечер от 22:00 часа ще търсят реванш от лидерите за загубата в Разград с 0:1 преди две седмици, коствала им върха.

"Резултатите не го показват, но в големи периоди от мачовете си личи, че сме доста по-силни. Срещу Валенсия бяхме по-добри в около 60 минути от мача. Липсва ни ефективност и трябва да преодолеем това възможно най-скоро", заяви Давид Лопес, цитиран от ЕФЕ.

„За мача срещу Лудогорец е важно да покажем морал. Победата ще ни помогне да бъдем по-уверени и спокойни. Първенството на Испания е най-важният ни турнир. Мачовете от Лига Европа са доста по-вълнуващи. От много време чаках Лига Европа и имам голямо желание за изява, така че очаквам двубоите с нетърпение.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки