„Шейховете“ се завърнаха на „Лазур“

Футболистите на Нефтохимик направиха тренировка преди гостуването на Ботев (Гълъбово)

„Шейховете“ се завърнаха на „Лазур“

Последната си тренировка преди гостуването на Ботев (Гълъбово) футболистите на Нефтохимик проведоха на стадион "Ефбет Арена". Това беше и реално завръщане на тима, след като ръководството на клуба сключи официално споразумение за ползване на съоръжението със собствениците от СПМ. Предстои бившият "Лазур" да бъде ребрандиран като "Ефбет Арена", а "зелените" там ще играят домакинските си мачове, след като досега приемаха противниците си на "Арена Созопол".

В днешното занятие се включиха всички футболисти, с изключение на Иван Колев, който е с възпален нерв и Мирослав Радев, който е с проблеми в коляното. Те двамата няма да бъдат на разположение на старши-треньора Диян Петков за утрешното гостуване. Срещата от 16-и кръг на Втора лига с Ботев (Гълъбово) ще се играе на "Трейс Арена", в Стара Загора и е с начален час 16:30 ч.

Билетите са на цени от 3 лева за всички сектори на стадиона. До момента "шейховете" са седми във временното класиране с актив от 20 точки, а Ботев (Гълъбово) е на 11-а позиция 16.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки