Грация: Художествената гимнастика е спорт за монахини (СНИМКИ)

Ако искаш успехи, не трябва да имаш полов живот, разкрива бившата състезателка

Грация: Художествената гимнастика е спорт за монахини (СНИМКИ)
Бившата руска грация Ляйсан Утяшева сподели откровено мнението си, че практикуването на художествена гимнастика и развитието на момичетата в жени са трудно съвместими.
 
“Това е спорт за монахини. Ако искаш успехи, не трябва да имаш полов живот. Не трябва, защото веднага ще ти пораснат гърдите и ще стане доста смешно да подскачат, докато правиш шпагат.
 
Ние всички сме момичета със закъсняло развитие. На 16 бяхме като дъски”, коментира Утяшева, която през ноември 2012 година се омъжи за популярния водещ Павел Воля. Двамата имат две деца - син Роберт (6 г.) и дъщеря София (4 г.)
 
 
“Павел ме натиска за трето, но ми се струва, че е само заради гърдите. Постоянно говори за това как съм имала пети размер и колко е бил доволен.
 
 
Докато кърмех Роберт той дори веднъж му каза “Гърдите са си мои, само млякото е твое”, продължава с откровенията Утяшева.
 
 
По всичко изглежда обаче, че бившата гимнастичка вече няма проблем с гърдите, като тя уверено подчертава даденостите си при всяка своя изява – публична или в интернет.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки