Отборът на Струмяни победи Рилци като гост с 1:0

Единственият гол в мача отбеляза Радослав Пецанов в 85-ата минута

Отборът на Струмяни победи Рилци като гост с 1:0

В мач от 10 кръг за първенството на областна група Струма-1 на стадиона в Рилци се срещнаха отборите на местния едноименен тим и ФК Струма-2005 от с.Струмяни. Отборът на гостите, воден от легендарния футболист на общината с фланелката на Малеш Микрево Краси Стоянов, изнесе много силен мач и съвсем справедливо се поздрави с победа. Това стана в 85-та минута, когато Радослав Пецанов от дузпа попари домакините за 0:1.

През първата част на срещата пропуски за отбора на домакините направиха Аспарух Шекеров и Радослав Пецанов. Веднъж Марио Кирянски с последни усилия отрази насочената топка от страна на домакините от голлинията. Над всички в отбора на Струмяни блестеше Кирил Иванов-Банди, известен ненапразно като железния защитник, който не даде шанс да бъде преодолян, включително и известните футболни имена Емил Равначки и Ради Александров-бивши футболисти на мъжкия отбор на Пирин Благоевград, сега с фланелката на Рилци.

„Играхме много правилно и задружно, и затова успяхме. Знаехме, че ни предстои мач срещу най-силния отбор през последните години –този на Рилци, в който играят много известни и авторитетни футболисти, преминали през школата на Пирин”, сподели легендата Краси Стоянов от отбора на гостите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки