България чака с трепет жребия за баражите в петък

Вижте подробности

България чака с трепет жребия за баражите в петък
Погледите в националния отбор са насочени към 22 ноември, петък. Тогава от 13:00 часа в Нион, Швейцария, ще се тегли жребият за баражите. Все още всички участници в тях не са уточнени, тъй като днес се провеждат последните евроквалификации.
 
Два отбора измежду Дания, Швейцария и Ейре се класираха директно за европейското снощи, а третият отиде на бараж. Тимовете бяха заедно в Група D, като Дания водеше с 15 т., следван от Швейцария с 14 т. и Ейре - с 12.
 
Швейцария беше сигурен участник на европейското, тъй като играеше с аутсайдера Гибралтар, а в другия двубой Ейре посрещна Дания.
 
В Група Е също има 3 отбора за разпределяне на европейско или бараж - Унгария, Уелс и Словакия. Те играят днес. Един от тях ще се класира за форума, а другите 2 отиват на пресявки. Унгария е с 12 т., Уелс с 11, а Словакия с 10. Словакия посреща Азербайджан, а Уелс - Унгария.
 
Всички останали тимове са ясни, като сред възможните ни опоненти са   Шотландия и Исландия. Ако се паднем с британската страна, другата двойка ще е Норвегия – Сърбия. Мачовете са на 26 и 31 март, като победителите се решават в една среща.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки