Локо Пд ще нанася първа загуба на Лудогорец

Генчев хвърля най-доброто срещу тима на Акрапович

Локо Пд ще нанася първа загуба на Лудогорец
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович изрази надежда, че след днешния сблъсък с Лудогорец в Разград в графата загуби на съперника ще стои цифрата едно. Както е известно, орлите все още не познават вкуса на поражението в шампионата - 13 победи и 3 равенства.
 
Домакините имат 6 точки аванс пред смърфовете, които влизат в срещата като втори и със самочувствието, че вече в три поредни мача в Разград записват положителен резултат - две победи и едно равенство.
 
Централният защитник на Локомотив Пловдив Стивън Езе отпадна от групата за днешното гостуване на Лудогорец. "Езе се подложи на лека операция. Няма нищо страшно. Просто не е водил пълноценна подготовка и няма защо да го рискуваме. За следващия кръг трябва да е на линия", коментира наставникът на смърфовете Бруно Акрапович. Интервенцията е била безкръвна.
 
В негово отсъствие триото в отбрана ще допълни аржентинецът Лукас Масоеро. След изтърпяно наказание в състава се завръща Йосип Томашевич.
 
До последно под въпрос ще е Парвиз Умарбаев. Таджикистанецът не е контузен, но у него се е натрупала сериозна умора след двата мача за родината си в последните дни и дългите пътувания. Реално халфът е само на две тренировки преди срещата.
 
В същото време старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев смята да хвърли най-доброто в битката с Локомотив Пловдив. Наставникът на разградчани няма да пази никой за визитата на ЦСКА Москва в четвъртък за Лига Европа.
 
Двубоят с черно-белите, които изостават на 6 точки от лидера, е не по-малко важен от битката в ЛЕ. Там решителният мач е в последния кръг на 12 декември, когато орлите приемат Ференцварош. За тогава трябва да е готов Жоржиньо. Дясното крило се върна с контузия от мачовете на националния отбор на Гвинея Бисау и ще е аут три седмици. Той ще пропусне срещите с Локо Пд, ЦСКА Москва, ЦСКА и осминафинала за купата.
 
Това е единственият проблем пред Генчев. С леки болежки са вратарят Пламен Илиев и левият бек Антон Недялков. Двамата обаче ще стиснат зъби и ще изиграят двубоя. В предни позиции ще се разчита на изпитаните изпълнители - Кешеру, Марселиньо, Вандерсон и Лyкоки.

 

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

Матай: Червените картони бяха пресилени

Капитанът на ЦСКА смята, че Ботев Пловдив се радват предварително

Керкез: Голяма победа, на нашия стадион ще бъдем много силни

Треньорът на Ботев Пловдив остана много доволен от успеха над ЦСКА за Купата на България

Стамен Белчев притесни феновете: Каранга има неприятна контузия

"В четвъртък ще има яснота", заяви треньорът на ЦСКА

Стоичков: 100 години Етър, 100 години слава

Камата поздрави "болярите" за вековния юбилей

Локо (Пд) пусна билетите за ЦСКА 1948

Мачът е в неделя от 15:15 часа на "Лаута"

Стоичков и Бала отново на терена за 100 години Етър

"Ивайло" арена на големи празненства

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки