ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Серия А се завръща с гръм и трясък!

Три изключително вълнуващи мача очакват феновете на Калчото днес

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Серия А се завръща с гръм и трясък!

Италианската Серия А започва днес 13-ия си кръг и то с три страхотни мача. 

Още в 16:00ч. двама от претенденците за титлата Аталанта и Ювентус излизат един срещу друг в Бергамо. И двата тима обаче ще бъдат без звездите си в нападание - Дуван Сапата и Кристиано Роналдо, тъй като те лекуват контузии. 

Въпреки това, срещата на "Атлети ди Адзури" ще бъде ключова и за двата отбора. Успех за бергамаските ще ги изведе до третото място, докато грешка на Ювентус ще даде отличен шанс на Интер да ги изпревари на върха. 

"Нерадзурите" ще гостуват на местния враг на "старата госпожа" Торино в 21:45ч. днес и се очаква момчетата на Антонио Конте както винаги да дадат всичко от себе си за успех. 

Межжду двете срещи ни очаква още един интригуващ сблъсък и то на Сан Сиро в Милано от 19:00ч. Там Милан посреща Наполи. И двата отбора се намират в жестока криза, като "росонерите" вече смениха треньора си и начело е Стефано Пиоли, докато в Неапол нещата не са по-розови и президентът Аурелио Де Лаурентис наказа на два пъти футболистите с лагер, а медиите на Ботуша смятат, че отношенията му с наставника Карло Анчелоти са крайно обтегнати. 

Всички мачове от Италия днес гледайте тук:

16:00ч. Аталанта - Ювентус ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

19:00ч. Милан - Наполи ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

21:45ч. Торино - Интер ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки