ОБЗОР: Интер се възползва от грешката на Юве и оглави класирането (РЕПОРТАЖИ)

Милан излъга Парма в последните минути, Лацио с класика над Удинезе

ОБЗОР: Интер се възползва от грешката на Юве и оглави класирането (РЕПОРТАЖИ)

Изиграха се четири срещи от неделната програма на Серия „А“.

В първия двубой за деня шампионът Ювентус изненадващо направи 2:2 с гостуващия Сасуоло. Бонучи даде преднина на домакините в 20-ата, но само две минути по-късно Бога възстанови равенството. Сасуло излезе напред в резултата малко след почивката, когато точен бе Капуто (47). Звездата на Юве Кристиано Роналдо оформи крайния резултат след точно изпълнена дузпа в 68-ата.

Интер се възползва от грешната стъпка на Юве и оглави класирането в Серия „А“ след успех с 2:1 над предпоследния СПАЛ. Лаутаро Мартинес се разписа на два пъти през първото полувреме (16; 41), а Валоти отбеляза за гостите от Ферара. Преди началото на кръга „нерадзурите“ изоставаха с една точка от Юве, но след днешния успех на тима на Конте ролите се размениха. Интер е първи с 37 точки, следван от Ювентус с 36.

Третият в класирането Лацио спечели с лекота домакинството си на Удинезе. „Римските орли“ записаха чиста победа с 3:0, като всички попадения паднаха преди почивката. Имобиле откри в 9-ата, а в 36-ата удвои от дузпа. Луис Алберто също се отчете с гол от дузпа в добавеното време.

Милан най-накрая зарадва феновете си с победа, след като в три поредни мача не успяваше да запише три точки. „Росонерите“ стигнаха до много трудна победа като гост на Парма с 1:0, като единственият гол падна две минути преди края на редовното време, а негов автор бе Тео Ернандес.

Наполи посреща Болоня в 19:00 часа, а Верона е домакин на Рома от 21:45.

Видеа от мачовете може да видите тук.

ПРОГРАМА:

Ювентус – Сасуоло 2:2

Интер – СПАЛ 2:1

Лацио – Удинезе 3:0

Парма – Милан 0:1

19:00

Наполи – Болоня   ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

21:45

Верона - Рома   ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки