Юве за първи път през сезона не успя да победи у дома (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Бианконерите" направиха 2:2 със Сасуоло

Юве за първи път през сезона не успя да победи у дома (ВИДЕО+СНИМКИ)

Отборите на Ювентус и Сасуоло завършиха при резултат 2:2 в Торино в първия двубой от неделната програма на 14-ия кръг в Серия “А”. Попаденията отбелязаха Леонардо Бонучи (20) и Кристиано Роналдо (68 д.) за домакините, а за гостите - Джереми Бога (23) и Франческо Капуто (47).

В 8-ата минута Джан отправи далечен шут, който обаче беше избит в корнер от Стефано Турати. В 12-ата Буфон успя да парира пряк свободен удар, изпълнен от Йоргос Кириакопулос. В 16-ата Игуаин не намери целта от воле. Малко след това изстрел на Бога също се оказа неточен. В 20-ата Леонардо Бонучи реши да отправи шут от дъгата на наказателното поле, топката рикошира леко в Марлон и се озова в далечния долен ъгъл за 1:0.



Гостите обаче изравниха още в 23-ата минута, когато Капуто прокара топката между краката на Сандро, а веднага след това Бога с технично изпълнение прехвърли Буфон за 1:1. В 32-ата Игуаин пробва удар от разстояние, който мина над вратата. В 35-ата Мануел Локатели също се отчете с пропуск. В 39-ата Амед Траоре не успя да насочи с глава топката в рамките на вратата.




Втората част започна по чудесен начин за "неровердите". В 47-ата минута Матайс де Лихт сбърка пас пред наказателното си поле и топката се озова в Капуто, който веднага я насоча по посока на вратата. Буфон обаче не успя да се намеси достатъчно добре и така се стигна до пълен обрат в мача. В следващите няколко минути Ювентус сътвори три опасности пред противниковата врата. Първо Турати съумя да избие пряк свободен удар на Роналдо, а секунди по-късно стражът улови и изстрел на Игуаин от много близко разстояние. Малко след това Кристиано изпълни задна ножица, след която Джан нанесе слаб удар, който също беше спасен от Турати.



В 60-ата минута Хуан Куадрадо направи поредния пропуск за домакините. Минута по-късно Роналдо се разписа, след като беше изведен сам срещу вратаря, но попадението му беше отменено заради засада. В 68-ата обаче португалецът все пак успя да изравни резултата от дузпа, свирена за нарушение на Романя срещу появилия се като резерва Пауло Дибала. В 70-ата аржентинецът не успя да се разпише, след като ударът му се спря в Роналдо. Малко след това Турати изби в корнер нов изстрел на Дибала. В 82-ата Роналдо не уцели вратата, а секунди по-късно същото се случи и след шут на Ла Хоя.

Алваро Мората отново се връща в Ювентус?

Испанецът може да бъде напусне Атлетико Мадрид през лятото

Голов рекорд във Висшата лига беше счупен

Доскорошното върхово постижение беше 1084 гола

Барса още се чуди за Серхи Роберто

Вижте подробности

Анчелоти приветства решението на Шави

„Струва ми се правилно, той върши добра работа и познава добре Барселона“

Карагър съветва Ливърпул да помисли за Нунес

Вижте подробности

Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки