Тото милионерка откри хотел в Смядово (СНИМКИ)

Гинка Иванова, която грабна джакпот от 4 202 066 лв., сбъдна мечтата на дъщеря си

Тото милионерка откри хотел в Смядово (СНИМКИ)

Днес в град Смядово отвори врати най-новият хотел „Хан Кабината“, построен благодарение на джакпот от играта „Тото 2 – Зодиак“. Завидната сума от 4 202 066 лева печели Гинка Иванова през 2015 г., която използва част от парите, за да помогне на дъщеря си Румяна Костадинова да сбъдне мечтата си за собствен хотел.

Щастливата собственичка сподели, че винаги се е надявала да има хотел, но преди майка ѝ да спечели джакпот от СПОРТ ТОТО не е намирала начин да финансира строежа му. „Имахме малък бизнес – заведение и тир паркинг. Много години искахме да го разширим и първото нещо, което решихме, че ще направим с парите от печалбата, беше да построим хотел.“, развълнувано обясни г-жа Костадинова. Сега освен малко заведение и паркинг, семейството разполага и с място за нощувки. А по думите на собственичката най-интересната част от хотела е ресторантът, в който има истинска тир кабина, превърната в камина.



Гинка Иванова и дъщеря ѝ Румяна Костадинова определено са от семейство на късметлии. Преди майката да спечели повече от 4 милиона лева, дъщерята също е на крачка от голям джакпот. „Играех редовно в играта „Тото 2 – 5 от 35“ и винаги с едни и същи числа. Един път не пуснах фиша си и излязоха моите числа.“, разказа Румяна Костадинова. Днес тя е сигурна, че печалбата неслучайно е отишла при тях. Дамата си спомни, че през 2015 г. майка ѝ печели точно преди Коледа. „По празници стават чудеса. А СПОРТ ТОТО за мен е много неща. Главното е, че сбъдва мечти.“, щастливо допълни тя.



Откриването на „Хан Кабаната“ премина с водосвет и коктейл, като официално хотелът ще започне да настанява гости от 6 декември 2019 г. Разбира се, датата не е избрана случайно – именно на Никулден преди пет години Гинка Иванова спечели заветния джакпот.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки