Броиха 7 бона за ръкавици на Кобрата

Тениска на Григор спазарена за 2600 лв., фланелка на Данчо Йовчев оценена на 1500 на благотворителен търг

Броиха 7 бона за ръкавици на Кобрата
Ръкавици на Кубрат Пулев бяха продадени за 7 хиляди лева на благотворителен търг в София в неделя вечерта. Кобрата предостави част от екипировката си в подкрепа на каузите на коледния благотворителен бал Лайънс клуб "Св. Иван Рилски" и "София Кепитъл".
 
След изключително оспорвано наддаване бизнесмен от столицата купи ръкавиците с автограф от Кобрата за доста сериозна сума. Те му бяха връчени лично от претендент №1 за световната титла на IBF.
 
"С тези ръкавици съм причинил много болка, но все пак говорим за спортна болка. Сега обаче те ще послужат за две смислени каузи, които са за децата на България", каза Кубрат пред събралите се близо 300 гости на благотворителния коледен бал. С въпросните ръкавици той е правил редица спаринги като част от подготовката си.
 
Специално за търга най-добрият български тенисист Григор Димитров предостави своя лична тениска с автограф, която беше продадена за 2600 лв. Фланелка беше предоставил и най-добрият ни гимнастик - Йордан Йовчев, от която за благотворителната кауза на двата клуба бяха събрани 1500 лева.
 
Общо от търга, индивидуални дарения и средства от томбола бяха събрани 62 хиляди лева. Парите са за две големи каузи на двата клуба - за закупуване на специализиран ехограф за единствената в България Клиника по детска урология в България, която се намира в "Пирогов", и за закупуване на 100 брайлови машини за училището за деца с нарушено зрение "Луи Брайл".
 
Лично, за да уважат благотворително събитие на бала, присъстваха и.д. директорът на "Пирогов" проф. Николай Габровски, един от най-добрите детски уролози в България - д-р Габриела Минова, и заместник-директорът на училище "Луи Брайл" - Любомир Велков. Специално за търга своя лична футболна фланелка предостави и премиерът Бойко Борисов.

 

Кобрата: Ще направим боксов спектакъл

Кубрат е в най-добрата си форма, каза треньорът Ули Вегнер

Съперникът на Тервел се закани да го бие

Чакани здрав сблъсък, каза по-малкият брат Пулев

Кубрат Пулев все пак ще се бие за световната титла!

Вижте кога

Олимпийска медалистка от Иран ще се бие за България в Париж

Вижте коя е тя

Багата се завръща в ММА, влиза в битка за 1 млн. долара

В Сан Антонио ще се бие и Дакота Дичева

Тервел уверен: В добра форма съм

Всеки един от нас пише някаква история, призна боксьорът

Кобрата: Правя и невъзможното мачът с Чар да е у нас

Искахме да представим и България по най-хубавия начин, обяви боксьорът

Хавиер Ибанес ще боксира за титлата в Нощта на шампионите на ИБА

Българският национал ще се изправи срещу местната звезда Хосе Килес в „Мадрид Арена“

Пълен комплект медали от ЕК за Надие Жаафар

След сребро на турнира по джудо за кадетки в Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки