Манчестър Юнайтед сключи договор с китайски гигант

"Alibaba" ще предлага живи предавания на част от мачовете на първия отбор

Манчестър Юнайтед сключи договор с китайски гигант

Манчестър Юнайтед сключи партньорство "Alibaba", обявиха от клуба. По този начин клубът ще предложи ексклузивно съдържение на близо 700 милиона потребители по целия свят и най-вече в Азия, където "червените дяволи" имат значителна фенска база.

След като двете страни сключиха договор, "Alibaba" ще предлага живи предавания на част от мачовете на първия отбор, избрани моменти от всички двубои, оригинални продукти и първи по рода си видео стрийминг канал през платформата "Youku".

Той ще излъчва мачове на отборите от Академията, на женския състав и контроли на представителния тим. Освен това, потребителите ще могат да плащат единични суми за мачове на Манчестър Юнайтед във Висшата лига и ще разполагат със специализирано съдържание за китайските футболни фенове.

Договорът между двете страни предлага на Юнайтед и изграждането на онлайн магазин в "Tmall", който ще бъде официалният разпространител на артикули за китайския пазар. "Горди сме, че разполагаме със страстна и лоялна фенска маса в чужбина, а Китай е огромна част от нея. Винаги търсим нови начини за връзка с феновете и това партньорство ни предоставя всичко нужно", заяви директорът в "Manchester United Group" Ричард Арнолд.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки