Маями продължава с безупречната си домакинска серия

Дънкан Робинсън изравни върховото постижение в клубната история

Маями продължава с безупречната си домакинска серия

Безупречната серия на Маями като домакин продължава с пълна сила. Хийт надделяха със 135:121 срещу Атланта след продължение и така запазиха перфектните си показатели на собствен терен, като вече имат 11 победи в 11 мача от началото на сезона в “Американ Еърлайнс Арина”.

Баскетболистите на Хийт бяха повече от убедителни в продължението, в което допуснаха едва 4 точки, а от своя страна реализираха 18. Дънкан Робинсън изравни върховото постижение в клубната история с 10 реализирани торйки, завършвайки с общо 34 точки, а повече от него вкара единствнео Кендрик Нън - 36. Бам Адебайо се поздрави с първи “трипъл-дабъл” в НБА - 30 точки, 11 борби и 11 асистенции, а Джими Бътлър завърши с 20 точки, 18 борби и 10 асистенции.

ДеАндре Хънтър с 28 точки бе най-резултатен за Атланта, докато Трей Йънг приключи с 21 точки и 9 асистенции. Винс Картър имаше стабилно включване като резерва с 12 точки (4/10 от тройката) и 4 асистенции.

“Горещите” изоставаха с 6 точки разлика при по-малко от минута до края на четвъртата част, като в този момент Джими Бътлър заяви, че е чул как Трей Йънг крещи, че “всичко е свършило”. Маями отговори с 22 поредни точки - последните шест в редовното време и първите шестнадесет в продължението, за да се поздрави с общо осемнадесетата си победа през сезона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки