Клоп след трофея: Страхотно, сензационно, изключително!

Ето какво заяви германецът след титлата от Световното слубно първенство

Клоп след трофея: Страхотно, сензационно, изключително!

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри емоциите си на пресконференцията след победата над Фламенго с 1:0 във финала на Световното клубно първенство.

"Страхотно е, наистина страхотно. Всички сме изчерпани, двубоят беше много напрегнат. Понякога ми е трудно да намеря правилните думи, които не са от немския език, за да опиша уважението си към момчетата на терена. Невероятно е, беше невероятно всичко, което моите играчи направиха срещу наистина добър противник. Вярно е, че в някои моменти имахме невероятен вратар, но пък в останалите бяхме доминиращия отбор. Видях толкова много добри изпълнения, така че съм истински щастлив, най-вече за нашите фенове", коментира Клоп.

"Прекрасна нощ за нас, клуба, за всички, които са с нас. Преди двубоя признах, че не знам как ще се чувствам, ако спечелим и този трофей. Сега бих го описал като сензационно, изключително. Винаги има неща, които не са толкова положителни, защото това не беше последният мач от сезона, а и Окслейд-Чембърлейн се контузи. Пак играем след пет дни, така че това е труден период. Но момчетата наистина показват огромно  желание да спечелят всеки следващ мач", каза още Клоп.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки