Ники Михайлов: Можем да се класираме за Евро 2020

„За Левски или добро, или нищо“, каза вратарят на „сините“

Ники Михайлов: Можем да се класираме за Евро 2020

„Не сме се събрали да говорим за Левски.“

Това каза вратарят на „сините“ Николай Михайлов, който се включи в благотворителния футболен турнир "Надежда за Криси".

Инициативата е в подкрепа на борещия се с коварно заболяване Кристиян Йорданов Николов, а опитният страж бе помолен да направи лична равносметка на отиващата си година.

„Изпращам смесена година, която започна добре и завърши зле. Имах травми и те ме извадиха от ритъм. Ще видим как ще продължат нещата в началото на 2020-а. Скоро ще се разбере, нека първо да прекараме едни хубави и светли празници, каквито пожелавам на всички“, посочи Михайлов.

„За Левски само добро или нищо. Определено първенството тази година е по-силно от миналата. С националния отбор нещата не завършиха толкова добре откъм резултати, но имаме шанс през месец март в два баража, на които ще сме домакини, да постигнем така жадуваното класиране. Ще бъде трудно, но няма нищо невъзможно. Ще направим всичко по силите си, за да сме на Европейското. Все пак, благодарение на доброто си представяне за Лигата на нациите, можем с два мача да направим нещо, което сме чакали толкова дълго време. По-добър шанс за класиране няма как да имаме.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки