Левски с обръщение към феновете за предстоящите празници (ВИДЕО)

„Предстоят нови битки, които убедени сме ще спечелим заедно“, пишат „сините“

Левски с обръщение към феновете за предстоящите празници (ВИДЕО)

Левски поздрави привържениците си за коледните и новогодишните празници с обръщение в своя официален сайт, чрез което „сините“ благодариха на феновете, поклониха се пред ветераните и пожелаха на всички една по-щастлива и изпълнена с успехи нова година.

Ето и цялото съобщение, без редакторска намеса от Novsport.com:

"Скъпи левскари, в навечерието сме на едни от най-светлите празници в годината. Дните, в които се събираме с нашите близки и роднини и изпълваме със смисъл понятието семейно огнище.

В часовете преди Коледа и предстоящата Нова година искаме да се обърнем към Вас с пожеланието за благоденствие и много здраве за всички, които обичате.

Благодарим ви, че през всеки миг от изминаващата 2019 година бяхте до нас, за да водим заедно ежедневна битка в името на любимия клуб. На и извън терена. Благодарим ви, че водихме тази битка заедно с вас - най-ценния ни капитал. Предстоят нови битки, които убедени сме ще спечелим заедно!

Благодарим на всички, свързани с „Левски“. Поклон пред ветераните на клуба и адмирации към всички партньори за коректното отношение и успешната работа. Пожелаваме на всички Ви една по-щастлива и изпълнена с успехи нова година!

САМО „ЛЕВСКИ“

От ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки