Никола Спасов: По-вероятно е Антуи и Ната да останат в Царско село

Ето какво заяви треньорът на столичани

Никола Спасов: По-вероятно е Антуи и Ната да останат в Царско село

Треньорът на Царско село Никола Спасов заяви, че двете звезди на тима Родни Антуи и Уесли Ната е по-вероятно да останат при "царете" към този момент. Днес тимът стартира зимната си подготовка.

 

"Уесли Ната е с температура. Той ще почне от утре. Малко закъсняват бразилците. Почивката беше кратка. Ще дойдат на 8 януари. Те се подготвят индивидуално. Ще дойдат в добра форма, имам им доверие", обяви Спасов.

 

"Имаше сериозен интерес към Родни Антуи. За момента той има голям шанс да остане. За Ната няма сериозни запитвания, имаше преди края на първенството. Но сега всичко е спекулация. Вероятността да останат двама е по-голяма, отколкото да напуснат", добави спецът.

 

"Надявам се Мирослав Будинов да вдигне класата. Дано при нас да има късмет да продължи кариерата си успешно. Миналия сезон имахме проблеми в доста мачове. Централните ни нападатели не бяха много ефикасни. Надявам се нещата да почнат да се случват с неговото привличане", сподели още той.

 

"За момента не взимаме нови играчи в защита. Футболиститите, които ги имаме могат да се адаптирам. Ако трябва ще сменим и схемата. Надявам се до започването на първенството да вземем още двама футболисти", каза още Спасов.

 

"Имаме добри шансове за оставане в групата. Условията за работи винаги са били добри. Не имало финансови проблеми. Спокойствие за работа има. Имаме добър отбор, просто трябва да са концентрирани, сериозни и отговорни. Времето е малко през пролетта. Всеки трябва да се пази, за да сме ефективни", обяви още треньорът на "царете".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки