Рома претърпя истинско фиаско (ВИДЕО)

Столичани показаха покъртителна игра в отбрана

Рома претърпя истинско фиаско (ВИДЕО)

Рома претърпя истинско фиаско при визитата си на Сасуоло на стадион „Сита дел Триколоре”. Столичани показаха покъртителна игра в отбрана и логично инкасираха цели четири гола при поражението с 2:4.  До днес Сасуоло никога не бе побеждавал тима на Рома в Серия А. Балансът до този момент бе в съперничеството им бе осем победи за „вълците” и пет равенства.

 
Мачът за Рома ще се запомни с факта, че Един Джеко се разписа и оформи головата си сметка на 100 попадения с екипа на столичани. Той се превърна в едва седмият футболист, който е успявал да реализира поне 100 гола за клуба.
 
Франческо Капуто вкара първите две попадения за домакините, а Филип Джуричич се разписа няколко минути преди края на първата част, за да може тимът на Сасуоло да се оттегли на почивка с три попадения преднина.
 
Въпреки че през втората част футболистите на Рома се опитаха да стигнат до немислимото, в крайна сметка „зелено-черните” се поздравиха с крайния успех.
 
Един Джеко се разписа десет минути след подновяването на играта, за да даде надежди на своите. Те обаче рухнаха в 69-ата минута, когато гостите останаха с човек по-малко на терена заради втори жълт картон на Лоренцо Пелегрини.
 
В 73-ата минута, дори и в числено намален състав, „вълците” стигнаха до дузпа, която бе превърната в гол от Джордан Верету. Ентусиазмът на футболистите на Рома обаче бе секнат почти веднага. Още в следващата атака на Сасуоло, домакините реализираха нов гол и възстановиха преднината си от две попадения. Точен за Сасуоло бе Жереми Бога.
 
След поражението Рома остана на четвъртата позиция във временното класиране с актив от 39 точки. Сасуоло пък се изкачи с две места в таблицата и вече е 13-ти.
Неймар говори с Лапорта за завръщане в Барселона

Договорът на Неймар с Ал Хилал е до лятото на 2025г

Барса иска звезда на Арсенал

Вижте подробности

Нови проблеми за Тонали и Нюкасъл

Разкриха още залози на халфа

Удар по Почетино преди рестарта

Бранителят получил удар в коляното

Окончателно! Алфонсо си тръгва от Байерн

Защитникът отказва да преподпише

Рома вече реши с кого ще замени Лукаку

Белгиецът почти сигурно няма да бъде откупен от Челси

Наполи бърза да подпише нов договор с Кварацхелия

Грузинецът има контракт до 2027г., но партенопеите искат да го задържат за още по-дълго

Байерн Мюнхен ще плати 12 милиона на Тухел

Баварците ще изплатят обезщетение на специалиста, въпреки раздялата по взаимно съгласие

Интер си хареса звездата на Дженоа

Алберт Гудмундсон се представя отлично този сезон

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки