Лацио разгроми гостуващия СПАЛ (ВИДЕО)

"Римските орли" зарадваха феновете на "Олимпико" с победа с 5:1

Лацио разгроми гостуващия СПАЛ (ВИДЕО)

Отборът на Лацио разби с 5:1 СПАЛ 2013 на “Олимпико” в двубой от 22-ия кръг на Серия “А”. Над всички на терена за пореден път през този сезон беше голмайсторът на домакините Чиро Имобиле, отчел се с две попадения, едното от които фантастично, както и с асистенция.

Головото шоу започна още в 3-ата минута, когато при центриране от корнер Сенад Лулич с глава отклони топката към Имобиле, който с мощен удар отблизо я прати в противниковата мрежа. В 16-ата римляните организираха нова добра атака, като Мануел Ладзари нацели страничната греда, но Фелипе Кайседо беше точен със своята добавка. В 29-ата минута Имобиле “завъртя” главата на вратаря Етрит Бериша, след което от малък ъгъл се разписа за втори път в мача с чудесен удар. В 38-ата именно той асистира на Кайседо, който с прецизен изстрел също отбеляза втория си гол за деня.

В началото на втората част колумбийският стрелец отстъпи мястото си на 20-годишния Боби Адекание, който още в 58-ата минута добави името си сред голмайсторите. В 65-ата пък Симоне Мисироли от състава на гостите оформи крайното 5:1, след като премина като на парад през противниковата защита и прати топката покрай стража Томас Стракоша.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки