Созопол с класика над Розова долина

Лидерът в Югоизточната Трета лига спечели с 3:0 контролата, играна в Твърдица

Созопол с класика над Розова долина

Лидерът в Югоизточната Трета лига от есента Созопол отнесе с 3:0 Розова долина (Казанлък) в контролна среща, която се игра на стадиона в град Твърдица (област Сливен).

Още до почивката с два гола за победителите се отчете здравенякът в атака Трайо Грозев.

Той откри резултата в третата минута след удар с глава в далечния ляв ъгъл и центриране отдясно на Живко Димов.

В 25-ата минута отново Грозев удвои аванса на „небесносините“ с второ попадение.

Радослав Байчев се откъсна в средата на терена, напредна и му асистира, а Грозев с премерен изстрел от близко разстояние прати топката в десния ъгъл на вратата на Розова долина.

След почивката Маргарит Димов пусна друг състав, а Созопол продължи да доминира.

В 65-ата минута Кристиян Иванов за малко не счупи напречната греда, като топката тупна точно пред голлинията, но не влезе във вратата.

Четири минути по-късно, в 69-ата, младият нападател все пак успя да се разпише от дузпа с удар в долния ляв ъгъл за нарушение срещу Борислав Хаджиев и да оформи крайния резултат.

В предишната си контрола отборът на Созопол направи реми 2:2 с тима на Миньор Раднево, наваксвайки две попадения, като в герой за „небесносините“ отново се превърна Трайо Грозев, който първо вкара от дузпа, а после и от свободен удар в последната минута на мача.

Стартов състав на Созопол: 1.Роман Васенев, 11.Петър Кюмюрджиев, 2.Мариян Димитров, 20.Мурад Ибрахим, 6.Стефан Стойнов, 21.Сава Савов, 22.Живко Илиев, 27.Живко Димов. 30.Радослав Байчев, 8.Венцислав Гюзелев, 9.Трайо Грозев;

Състав на Созопол след почивката: 3.Иван Янчев, 10.Яни Никоров, 15.Филип Христов, 18.Петър Янакиев, 17.Даниел Андреев, 16.Диян Лефтеров, 23.Ариф Ферадов, 7.Кристиян Иванов, 99.Борислав Хаджиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки