СЛЕД ЗАГУБА НА "ОЛИМПИКО": Пропадането на Рома продължава (ВИДЕО)

Муса наказа "вълците" с два гола, спря ги за Топ 4

СЛЕД ЗАГУБА НА "ОЛИМПИКО": Пропадането на Рома продължава (ВИДЕО)

Рома загуби с 2:3 домакинството си на Болоня от 23-ия кръг на Серия "А". Така "вълците" записаха второ поредно поражение и остават на 5-о място с 39 точки, колкото има и четвъртия Аталанта, който обаче е с мач по-малко. Болоня се изкачи на шеста позиция преди изиграването на останалите мачове от кръга.

 
В 16-ата минута Болоня охлади страстите на домакините. Рикардо Орсолини показа хладнокръвие в наказателното поле, стреля от движение и реализира  – 0:1.
 
Рома реагира бързо. В 22-ата минута Един Джеко центрира в наказателното поле, където Стефано Денсвил засече топката в собствената си врата – 1:1.
 
Гостите не се стъписаха от бързото изравняване и нанесоха нов удар. Муса Бароу стреля от границата на наказателното поле, топката рикошира в крак на защитник на домакините и прехвърли Пау Лопес – 1:2.
 
Болоня не спря да притеснява отбраната на „римските вълци“. В заключителните минути на първото полувреме Родриго Паласио получи в наказателното поле. Аржентинецът веднага стреля в долния десен ъгъл, но Лопес показа страхотен рефлекс и отрази изстрела. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки