Лацио не сгреши срещу Парма и подгони Ювентус (ВИДЕО)

Фелипе Кайседо донесе успеха на столичани

Лацио не сгреши срещу Парма и подгони Ювентус (ВИДЕО)

Лацио спечели с 1:0 гостуването си на Парма от 23-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в срещата бе дело на Фелипе Кайседо, който се разписа в заключителните минути на първата част.

 
След успеха Лацио се намира на второто място с актив от 53 точки, самона една зад Ювентус и на 2 пред третия Интер. „Росонерите“ обаче имат възможността да задминат римляните при победа в дербито на кръга срещу Милан.
 
В 9-ата минута бе отправен първият по-опасен удар към една от двете врати. Ясмин Куртич стреля директно от пряк свободен удар. Вратарят на Лацио Томас Стракоша обаче внимаваше и успя да избие в корнер.
 
Около пет минути преди почивката Лацио излезе напред в резултата. Топката бе центрирана отдясно. След неразбирателство между бранителите на Парма Фелипе Кайседо овладя и от непосредствена близост завърши за 1:0.
 
В 56-ата минута отново Стракоша спаси гостите. Топката бе изчистена, но попадна в Джанлука Капрари. Нападателят на Парма опита удар от границата на наказателното поле, но стражът на Лацио се намеси превъзходно и предотврати сигурен гол в мрежата си, като изби в ъглов удар.
 
Чиро Имобиле пропусна добър шанс да удвои аванса на Лацио в 72-рата минута. Таранът бе намерен в наказателното поле, овладя и стреля, но ударът му прелетя високо над напречната греда.
 
Минута преди изтичането на редовните 90 мнути Матия Спрокати шутира опасно от границата на наказателното поле, но топката отново прелетя над вратата.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки