ОБЗОР: Ювентус бие и без Роналдо, отново поведе в Италия (РЕПОРТАЖИ)

Фиорентина вкара пет на Сампдория като гост, вижте резултатите от днешните мачове в Серия "А"

ОБЗОР: Ювентус бие и без Роналдо, отново поведе в Италия (РЕПОРТАЖИ)
Ювентус спечели с 2:0 домакинството си на Бреша от 24-ия кръг на Серия "А" и се върна на върха в класирането.  "Бианконерите" дръпнаха с три точки пред Интер, който обаче има мач по-малко. Тимът на Антонио Конте излиза срещу Лацио на "Олимпико" по-късно тази вечер.
 
Попаденията за Юве срещу Бреша реализираха Пауло Дибала (38) и Хуан Куадрадо (75). 
 
За домакините не игра Кристиано Роналдо. Треньорът Маурицио Сари го беше оставил извън групата за мача. Португалецът получи почивка преди мача от 1/8-финали на Шампионската лига срещу Лион идната седмица. Добрата е, че в игра се завърна капитанът на тима Джорджо Килиени. Той влезе като резерва в края на мача. Гостите пък играха повече от едно полувреме с човек по-малко. В 38-ата минута Флориан Айе получи втори жълт картон. Нападателят на гостите събори Аарън Рамзи на границата на наказателното поле. Реферът Даниели Чифи изгони френския футболист.
  
Фиорентина разби с 5:1 Сампдория като гост. “Виолетовите” поведоха, след като Торсби си отбеляза автогол в осмата минута. Последваха две попадения за гостите, реализирани от Влахович и Киеза от точно изпълнение дузпи. Домакините останаха с човек по-малко в 39-ата минута, когато Муру получи втори жълт картон. Бадел го последва минута преди почивката и двата отбора играха с 10 футболисти през второто полувреме. Влахович и Киеза отбелязаха по още един гол, а в края Габиадини вкара за Самп.
 
 
РЕЗУЛТАТИ

Удинезе – Верона 0:0

 

 

Сампдория – Фиорентина 1:5

 

Сасуоло – Парма 0:1
 

Ювентус – Бреша 2:0
 
 
От 19:00 ч
Каляри – Наполи  (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК)
 
 
От 21:45 ч
Лацио – Интер  (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК)
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки