Едно от лицата на СПОРТ ТОТО – Дани, влезе в обувките на състезател по фигурно пързаляне (ВИДЕО)

Вижте как се справи тя

Едно от лицата на СПОРТ ТОТО – Дани, влезе в обувките на състезател по фигурно пързаляне (ВИДЕО)

Докато гледаме пред телевизорите грациозните движения на състезателите по фигурно пързаляне, всичко изглежда лесно, като детска игра. Да обуеш кънките за първи път и да пробваш да се пързаляш на леда се оказа сложна задача.

В това се убеди чаровната Даниела, едно от лицата на СПОРТ ТОТО. Въпреки, че Дани проведе първата си тренировка по фигурно пързаляне под крилото на треньора Оксана Миланова, на лъчезарната водеща изобщо не ѝ беше лесно на леда. Оксана започна тренировката на Дани с по-леки задачи, като постепенно покачваше трудността. В началото водещата успяваше да балансира с доста усилия върху леда, но на финала толкова подобри своята координация, че възкликна: “Фигурното пързаляне ми е в кръвта!”. Треньорът посрещна това с усмивка и с обещание следващия път да започнат да упражняват скокове, завъртания, аксели и други сложни фигури. Как протече първата тренировка по фигурно пързаляне на Дани и дали наистина то ѝ е в кръвта, може да проверите сами в канала на БСТ в Youtube.

Тренировката на Даниела на леда е част от кампанията на БСТ „Предизвикай себе си. Заедно за българския спорт“. Целта ѝ е да запознае българите с  различните видове спорт, които могат да практикуват и да им помогне да изберат най-подходящия за тях. Кампанията апелира към по-активен и здравословен начин на живот, въпреки сезона, температурата навън или възрастта.

Освен да спортувате, тази седмица можете да предизвикате себе си и в надпреварата за спечелването на големите джакпоти. В четвъртък, 20 февруари, предстои да се разиграят над 7,6 милиона лева. В играта „Тото 2 – 6/49“ са заредени 3 220 000 лева, а в „Тото 2 – 6/42“ ви очакват над 1 200 000 лева. Милионер може да станете и от играта „Тото 2 - Зодиак“, защото там печалбата е до 3 000 000 лева.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки